in

STUPID: Leraar koopt online een nep-tuberculose-diagnose zodat hij langer vakantie kan nemen

Een leraar Engels op een privéschool in China werd gedwongen om zich publiekelijk te verontschuldigen nadat hij online een nep-tuberculose-diagnose had gekocht, zodat hij een langere vakantie kon nemen voor de nationale feestdag van China.

De leraar, alleen geïdentificeerd als de heer Du, betaalde naar verluidt 470 yuan (60 euro) voor een nep-röntgenfoto en een doktersdiagnose op internet, die beide aantoonden dat hij leed aan tuberculose, een ernstige en zeer besmettelijke longziekte. Vervolgens presenteerde hij de documenten aan zijn werkgevers, in de hoop dat het hen zou overtuigen om een langer medisch verlof goedgekeurd te krijgen, waardoor hij zijn nationale feestdag in China kon verlengen.

Maar nu komt het hahaha… De beste man had dus nooit rekening gehouden met de gevolgen van zijn actie want het ging van 0 naar 100 met een bloedgang.

Omdat tuberculose ontzettend besmettelijk en potentieel levensbedreigend is, werd de school van de heer Du in Hohhot, de hoofdstad van Binnen-Mongolië, gedwongen om de medische controles van alle studenten van de leraar te betalen, om te testen of ze niet besmet waren door hem. Laten we het een heel klein beetje geluk bij ongeluk noemen, twee van de studenten werden positief getest op tuberculose. Die kunnen gelukkig de juiste behandeling krijgen nu hahaha… MAAAAAR.

Geschokt door het nieuws dat sommige van zijn studenten aan tuberculose leden, ging de heer Du weer het net op en betaalde nog eens 315 yuan (40 euro) voor een nieuwe nep-diagnose, waaruit bleek dat hij de ziekte niet meer had….. SMFH. Alleen de ouders van de studenten geloofden hem deze keer niet (duh), omdat de aandoening maandenlange antibiotica behandeling vereist om te genezen, dus dwongen hem om een derde test in een ziekenhuis in Hohhot te ondergaan. Deze derde test toonde aan dat Du nooit had geleden aan tuberculose – die fysieke sporen op de longen achterlaat – en dat de vorige röntgenfoto’s van een andere persoon waren.

De heer Du, die volgens ouders erg populair is bij studenten aan de niet nader genoemde privéschool, gaf uiteindelijk toe dat hij had geprobeerd zijn werknemers te misleiden en zodoende zijn vakantie te verlengen.

De leraar Engels gaf verder ook toe dat hij niet wist hoe ernstig tuberculose was toen hij het als een nepdiagnose koos. Het is onduidelijk of hij zijn baan mocht behouden, vooral nadat het verhaal viraal ging op Chinese sociale media.

Ach ja, al is de leugen nog zo snel he jongens en meisjes. Dit was wel erg dom van de leraar. Misschien was hij er met een simpele migraine of koortsmelding er beter vanaf gekomen.Er komt een film over de familie Gucci en Lady Gaga is zojuist aan de cast toegevoegd

Kerstcadeau: Met de Robot Companion Ebo is je kat nooit meer alleen