in

Studie: vrouwen slaan DNA op van elke man met wie ze ooit sex hebben gehad

Vrouwen behouden en dragen levend DNA van elke man met wie ze geslachtsgemeenschap hebben.

Deze ontdekking is gedaan tijdens een onderzoek van de Universiteit van Seattle en het Fred Hutchinson Cancer Research Center.

De wetenschappelijke studie heeft per ongeluk de informatie ontdekt.

Wetenschappers probeerden in eerste instantie vast te stellen of dames die zwanger waren van een zoon, gevoeliger zijn voor specifieke neurologische aandoeningen die vaker bij mannen voorkomen.

Elke man van wie je spermatozoa absorbeert, wordt een levend deel van je voor het leven. Sperma leeft, het zijn levende cellen.

Wanneer het in je wordt geïnjecteerd, zwemt en zwemt het totdat het halsstarrig tegen een muur botst en dan hecht het zich en graaft het in je vlees.

Als het in je mond is, zwemt het en klimt het in je neus langs je binnenoor en gaat nestelen achter je ogen. Dan graaft het in. Het komt je bloedbaan binnen en verzamelt zich in je hersenen en wervelkolom.

Als iets uit een sciencefictionfilm, wordt het een deel van jou en kun je het niet elimineren. En jij maar denken dat je van je Ex af was. Think again…. he livin inside you for the rest of your life.Wraak met komkommer en banaan na seksuele vernedering dochter

Facebook heeft officieel een nieuwe datingfunctie gelanceerd