in

Studente stelt bizarre eisen op zonder haar kamergenoten ooit ontmoet te hebben

Bijna elke student (vooral in Amsterdam) weet hoe het is om samen te moeten wonen met kamergenootjes en wat voor drama daar uit kan broeien.

Jullie zijn gewoon skeer en moeten bepaalde kosten delen om rond te kunnen komen. Zo simpel is het. Soms tref je het en soms tref je het niet. De één wordt een vriend of vriendin voor het leven en anderen wil je het liefst van de Amsteltoren naar beneden flikkeren.

In de Vs zijn de spanningen op dit moment hoog tussen 3 freshmen studenten die bij elkaar zijn geplaatst om een kamer te delen. Eén van de studenten lijkt helemaal savage te zijn gezien de manier waarop ze dingen door communiceert. Zodoende is er al spanning tussen de meiden terwijl ze elkaar nog niet eens ontmoet hebben.

ekh3njmy

Het gaat hier om Winnie (17) + foto hier boven, die het geheel op Twitter heeft gegooid en daar viral mee aan het gaan is op dit moment. De agressor in het geheel noemen wij even ‘crazy Ashley’ (geen foto). En de derde roommate heet Guistinna Tun… LMFAO!

Laten we beginnen met crazy Ashley de agressor in het geheel:
1

De reactie Guistinna Tun:
2

Antwoord van crazy Ashley op reactie van Guistinna Tun:
3

Hieronder kunnen jullie het geheel volgen op Twitter lol:Boef is weer vrijgelaten en kan weer de straten onveilig maken!

Boef via Instagram ‘Alleen maar positiviteit , laat die haat man , laten we weer Vuur brengen’