in ,

Streamingdienst Disney+ komt bijna naar NL en kost niet veel geld

Eindelijk iets waar Nederland onder de landen valt waar het als EERSTE verkrijgbaar zal zijn! Disney + is er bijna en wij worden niet overgeslagen tijdens de lancering van deze nieuwe streamingdienst.

We hebben al heel veel informatie met jullie gedeeld over Disney +. Zo komen er bijvoorbeeld nieuwe versies van Home Alone, Night At The Museum, Diary Af A Wimpy Kid en Cheaper By The Dozen.

Vanaf 12 november kun je in Nederland naar Disney+ kijken, weet NU.nl. Op deze dag wordt de streamingdienst ook in Amerika en Canada gelanceerd. Pas een HELE week later kunnen mensen in Australië en Nieuw-Zeeland ook van de streamingdienst gebruik maken. De aankomende twee jaar komt Disney+ ook naar andere landen. Nederland is er dus als eerste bij dit keer! Word hier gewoon op een of ander manier emotioneel van…. really.

Aan berichtgeving online te zien zijn Disney fans in de UK momenteel SUPER PISSIG over het feit dat ze niet bij de eerste horen. Nu weten jullie hoe dat voelt fuckers!!!! Jullie zijn altijd eerder dan ons met van alles, opzouten gewoon dit keer LMFAO!

Voor een abonnement op Disney+ betaal je maar 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. We kunnen jullie ook al een indicatie geven van wat er allemaal te zien gaat zijn na de lancering. Alle films die Disney heeft uitgebracht, inclusief de nieuwste films van Disney, zoals Avengers: Endgame, Aladdin en Star Wars: The Rise of Skywalker. Ook vind je achttien Pixar-films, series zoals Lizzie McGuire, de Mickey Mouse-cartoons en alle seizoenen van The Simpsons op het platform.

Nog meer bingen, nog meer vermaak tijdens saaie dagen en nog meer redenen om lekker te knuffelen met elkaar op de bank met een heerlijk drankje erbij en wellicht een dikke splif.Kristen Stewart neemt een dodelijke duik in de trailer van de film ‘Underwater’

Mensen die hier en daar een festival pakken zijn echt gelukkiger