in

Straight Outta Compton krijgt een soort van Sequel!!

Capture

Straight Outta Compton krijgt een soort van een sequel die de opkomst van Snoop Dogg, Tupac, Nate Dogg, Kurupt, Warren G en meer gaat laten zien.

Daz van Tha Dogg Pound vertelde aan TMZ dat de film gaat beginnen waar Straight Outta Compton van N.W.A is geëindigd. De titel van de film wordt ‘Dogg Pound 4 Life’. De zoon van Dr. Dre krijgt dit keer wel een rol. Het is nog niet duidelijk wie Snoop en Ice Cube gaan spelen. Wat wel duidelijk is dat de cast van ‘Straight Outta Compton’ niet gebruikt gaat worden.

Dr. Dre en Ice Cube gaan ook niet de productie in handen nemen maar Daz heeft gezegd dat de film al goedkeuring heeft van Cube.

Natuurlijk is er één punt waar men rekening mee moet houden en dat is de rol van Suge Knight in deze film. Daz zegt dat de rol van Suge en Death Row helaas niet kunnen ontbreken in de film. Death Row heeft daar teveel invloed voor gehad destijds. Wordt moeilijk om te schrappen.

De productie team zal echter niet samenwerken met Suge.Deez Nuts A.K.A GOT’EEM runs voor Pres in de VS en doet het freakin goed ook

Beanie Sigel heeft zich zojuist gemengd in de beef tussen Drake en Meek