in

Stoned: Arizona Iced Tea gaat samenwerken met een wietproducent

Ah dit is een mooie hoor. Ice Tea en cannabis in een overheerlijk blikje waar je lekker stoned van kan worden straks. Go figure … super logische combinatie eigenlijk!

Volgens de Wall Street Journal, kun je binnenkort een Arizona ijsthee drinken en stoned worden in één klap. De in Woodbury, New York gevestigde dranktitan heeft een licentieovereenkomst afgesloten met Dixie, een vooraanstaand cannabisbedrijf in Denver, dat uiteindelijk met wiet doordrenkte drankjes zou kunnen produceren.

Deze nieuwe hustle bevind zich nog in een vroeg stadium en is in afwachting van de goedkeuring van het bestuur van Dixie.

Het is een gok, net als het voorspellen van aandelen, dat reguliere merken met een nostalgische uitstraling en cannabis een intieme toekomst zullen hebben, aldus experts, een die slechts het begin kan zijn van een stroom van bedrijfscollabs met wietproducenten.

“Het is waarschijnlijk een van de bekendste brands op het gebied van cannabis en een enorm merk in dranken, die samenkomen”, zegt Sam Kamin, een professor in marihuanawetgeving en -beleid aan de Universiteit van Denver. “Het is enorm.”

Roken is zo 2001 en we hebben dit gewoon nodig verder voor onze gezondheid. Veel beter dan shit verbranden en inhaleren.

Bron: VICEHete Hot Pot met soep ontploft nadat een klant er een aansteker in had laten vallen

Na het zien van de neus van Mike Perry wil je geen professionele MMA vechter meer worden