in

Stiefvader propt baby in rugzak en achterbak van auto en gaat werken: ze heeft het niet overleefd

De 27-jarige Trevor Marquis Rowe uit het Texaanse Lubbock is gisteren aangeklaagd voor moord. De man had het tien maanden oude dochtertje van zijn vriendin in een rugzak gestopt en vijf uur lang in de koffer van zijn auto laten liggen. Het babymeisje overleefde dat niet.

De man werd donderdag avond gearresteerd voor de moord op zijn stiefdochterje Marion Jester-Montoya. Marion was pas 10 maanden oud op het moment dat ze overleed. Het schijnt dat Rowe zelf 911 had gebeld omdat Marion niet meer ademde. Naar eigen zeggen heeft hij het kindje nog proberen te reanimeren. Het kind werd in het ziekenhuis doodverklaard.

De man had het kind in een rugzak ‘gepropt’ bij zijn werk en haar onder bij de passagiersstoel hebben gelegd. Waarom hij zoiets heeft gedaan is niet bekend. Hij kwam controleren bij het meisje en zag dat ze zichzelf had bevrijd. Hij stak het kind weer in de rugzak en ging weer verder werken.

Tijdens de lunchpauze is hij weer gaan controleren. Volgens de man leefde het meisje nog alleen huilde ze lichtjes. Met rugzak en al propte hij haar vervolgens in de kofferbak van zijn auto. Vijf uur later stelde hij vast dat de baby niet meer ademde. Hij belde het Amerikaanse noodnummer 911, maar alle hulp kwam te laat.

De borg staat op 2 miljoen dollar (1,8 miljoen euro).

Bron: AD



Nederlands meisje met Iraanse roots geweigerd op Schiphol voor vlucht naar VS

Kijken: vrouw lijkt wel bezeten en geeft vage preek aan vrachtwagenchauffeur