in

Statistieken Badr Hari VS Rico Verhoeven – ziet er niet goed uit voor Rico

capture

Wij hebben wat statistieken opgedoken van Badr Hari en Rico Verhoeven zodat wij een vergelijking en soort van kansberekening kunnen maken.

Laten wij eerst beginnen te zeggen dat Badr Hari mannen zoals Alistair Overeem, Peter Aerts, Sem Schilt, Gökhan Saki en bijvoorbeeld Ray Sefo met een technische of straight up knock-out heeft uitgeschakeld. Dit zijn echt hele grote mannen en hele grote namen. De ervaring is er, de wil om te knokken is er en daarom heeft hij van een totaal aan 118 partijen, 106 gewonnen, maar liefst 92 op knock-out en maar 12 verloren.

Het moeilijke van het geheel is dat hij zelf 8 van de 12 keer op knock-out is uitgeschakeld. Badr heeft een glazen kin zeggen sommigen. Maar heb je goed gezien wat hij incasseren moest om neer te gaan? Iedereen zou onderuitgaan van dat soort goedgeplaatste beuken en trappen.

Badr heeft Alistair op zijn plek gezet namens heel de kickboks community:
Vergeet ook de tijd niet dat MMA vechter Alistair Overeem door kickboksers heen ging bij de K1 alsof ze niks waren. Badr Hari moest het ook ontgelden toen maar wie heeft er een jaar later voor gezorgd dat het hoofd weer hoog geheven kon worden? Juist, Badr Hari en er was bijna niemand destijds die het kon flikken behalve Badr Hari. We hebben het hier tenslotte over Alistair ‘The REEM’ Overeem in zijn PRIME!

Badr Hari heeft MEERDERE malen voor LEGENDARISCHE momenten gezorgd waarvoor hij voor altijd in de geschiedenisboeken van vechtsport zal blijven staan.

Laten wij nu overgaan naar Rico Verhoeven:
Rico Verhoeven heeft een overal record van 49 winst en 10 verlies. Hij gaat nu heerlijk bij Glory waar hij de laatste 10 partijen achterelkaar heeft gewonnen maar goed. Hij heeft er al 10 verloren tot nu toe. Wil hij het track record van Badr evenaren zo hij de komende 60 partijen moeten winnen.

Hij heeft verloren van Semmy Schilt en aan de andere kant weer gewonnen van Gokhan Saki, ook niet meer wat het vroeger was, en Peter Aerts (tijdens zijn afscheidspartij in Tokyo). Zegt eigenlijk niet zo heel veel allemaal. Hij heeft ook tegen Erol Zimmerman gestaan en heeft de partij gewonnen op TKO. Badr Hari heeft Erol Zimmerman K.O geslagen. Die moest met hulp zowat de ring uitgedragen worden.

De grote namen waar Rico Verhoeven tegen heeft gevochten en van heeft gewonnen zijn niet in hun prime gebeurd. Echter heeft Badr Hari op jonge leeftijd tegen deze grootheden staan knokken die op dat moment in hun prime waren. Echt hele harde mannen, hele harde beuken en trappen voor een 20. 21. 22 jarige om te incasseren.

Dit gevecht is voor velen gewoon Marokko VS Nederland, dat zie je ook terug op social media

Het blijft een sport en daarmee willen wij zeggen dat er van alles kan gebeuren. Maar aan Badr Hari te zien is hij zich aan het voorbereiden op een OORLOG. Rico Verhoeven doet wel nonchalant rustig tijdens interviews en wat dan ook. Maar als je hem ziet trainen ziet dat er heel anders uit want geloof het of niet, de zenuwen gieren door zijn lijf en hij traint zijn reet eraf voor dit gevecht tegen Badr.

Dus als er iemand is die schijn ophoudt en ‘TE’ rustig doet is het Rico wel. Hij wil hier de goede klootzak uithangen en een goed voorbeeld geven. Badr is inderdaad van de oude stempel maar oud is hij niet (31). Hij heeft gewoon op hele jonge leeftijd al meegedraaid met de TOP van de wereld. Hij heeft dat hele rijtje wel gehad. Als Rico denkt dat dit net zo een partij gaat worden als tegen Peter Aerts in Tokio dan heeft hij het goed mis. Want dat was idd een oldschool vs newschool partij.

Tegen wie heeft Rico Verhoeven nou gestaan? Eigenlijk helemaal niemand als je het vergelijkt met Badr Hari. Rico Verhoeven is een technische vechter en gaat zelden voor de knock-out lijkt het wel. Rico Verhoeven heeft zeer zeker niet meer techniek in huis als Badr Hari.

Maar goed, het blijft een sport en met één beuk kan het over zijn. Feit is dat Rico net om de hoek komt kijken als je Badr Hari er naast zet. Totaal niet te vergelijken.Eerste blik op Emma Watson & Dan Stevens in Beauty and the Beast!

Zeg het maar gewoon ‘Ik ben Nederlander en wil daarom dat Rico wint’