in

Starbucks medewerker schrijft “ISIS” op koffiebeker van jonge moslima

Een jonge moslima voelde zichzelf zwaar vernederd door een medewerker van de Starbucks in Minnesota, nadat hij “Isis” op haar koffiebekertje schreef.

De tiener, Aishah bezocht met een vriendin op 1 juli de lokale Starbucks, gevestigd in een Target supermarkt in Minnesota. Aishah geeft aan dat de medewerker van Starbucks, zonder dat zij haar naam had doorgegeven, al wat op het bekertje aan het schrijven was.

Aishahs koffiebeker

Vervolgens deed zij de schokkende ontdekking dat er “ISIS” op haar koffiecup stond. Ja, ISIS, de terroristische organisatie. Aishah droeg een hijab (hoofddoek) toen zij de bestelling deed, vertelde ze aan de pers. Ook zegt ze het volgende:

“The word that was written on the drink is a word that shatters the Muslim reputation all around the world.”

De medewerker van Starbucks beweert Aishahs naam verkeerd gehoord te hebben. Het was volgens zowel de medewerker als de manager van het filiaal een “klein foutje”. Hij zei verder: “Wat is het probleem? er worden wel vaker namen verkeerd verstaan.”

Aisha kreeg als soort van pardon een giftcard van 25 dollar en een nieuwe koffie. De jonge moslima heeft een klacht ingediend tegen de winkel en heeft inmiddels nog steeds geen officiële excuses gekregen.Ladies: de trailer van “The Kissing Booth 2” is hier

Gerucht: Volkert van der Graaf koopt woonboerderij van 650.000 euro