in

Stalker/ aanrander actief in Zuid-Oost: dames doen verhaal via social media

Een dame plaatste een verhaal op Facebook over een ene Dioo die constant vrouwen lastig valt op straat. Hij raakt ze niet alleen zonder toestemming aan maar trekt ook vrij frequent zijn lul uit zijn broek en gaat daar vervolgens mee spelen in het bijzijn van vrouwen die hem niet kennen of überhaupt willen kennen.

Wat wel duidelijk is, is dat veel meiden bang zijn voor deze jongeman en hem het liefst helemaal niet meer tegen het lijf lopen.

Als we de verschillende screenshots en verhalen mogen geloven gaat het hier om een jongeman met psychische problemen die niet alleen een gevaar vormt voor zijn omgeving maar ook voor zichzelf. Helaas wordt er met dit soort zaken pas ingegrepen als het een keer erg fout gaat.

De dame van wie de post nu viral gaat op Facebook plaatste de volgende caption bij haar post:

Bepaalde dingen post ik liever niet op mijn eigen tijdlijn. Omdat het feitelijk bekend is dat wanneer je je verhalen deelt op fb je aandacht zoekt. Bij deze ik zoek aandacht ja zodat je anderen om je heen kan waarschuwen. Het kan zijn dat ik deze post ook later verwijder.
Vorig jaar op klaar lichte dag liep ik op straat minding my own business. Tot op het moment dat deze gast op de onderstaande foto doodleuk een gesprek met mij op straat wilde aangaan en ook gewoon meeliep. Ik heb gevraagd of hij me met rust kan laten en als hij naast me blijft lopen ga ik gillen.
Hij liep weg. Maar een andere keer deed hij het weer, en weer en weer en weer. Het leek bijna alsof hij wist waar ik was wanneer. Again, loop ik op klaar lichte dag rustig over straat in een woonbuurt ik kwam van een afspraak en ik zag hem weer. Ik dacht huuuuuuh wat doe jij hier?!!! Maar ik liep zonder wat te zeggen gewoon door. Tot dat ie opeens je je zomaar grijpt optilt. Well soo… Wanneer ik je vertel dat ik heb gegild en hij weer losliet en ik hem daarna ook een mooie dreun heb verkocht is hij gelijk weggelopen. Afgelopen maand dook hij weer op. Hij was bij Bullewijk station en stond zichzelf lowkey af te trekken. Ik zag hem vaker weer rond dezelfde tijdstippen en heb toen maar mijn agenda aangepast. (Er zijn meer van dit soort types) Het lijkt bijna normaal. Nu groet hij niet left alone komt ie in de buurt. Maar hij is wel waar jij bent. Bij het politiebureau zeggen ze“Je kan niet echt aangiften doen want tja. En er is niks ergs gebeurt en je hebt verder geen gegevens. Het enige wat je kan doen is een melding maken.”
Helaas gebeuren dit soort dingen vaker en wordt er pas ingegrepen wanneer iemand echt iets overkomt.
Dus wat zie ik vandaag in een groep voorbijkomen? Een foto met zijn gezicht en een tig reacties aan andere verhalen van andere dames.

Ik zal zeggen een gewaarschuwd mens telt voor twee.

De onderstaande screenshots werden daarbij gedeeld:Kanye West gaat door met Twitter-rant, noemt schoonmoeder: ‘Kris Jong-Un’

Kijken: kinderen overleven sprong uit brandende flat