in

Spotify hitlijst: Week 7 t.e.m. maandag 19 februari – 2018

Spotify is een beetje het uitgangspunt van succes in ons segment geworden

Wij gaan de hitlijst (top 200 weekly) van Spotify voortaan een beetje in de gaten houden voor jullie. Gewoon omdat het kan… Deze statistieken zijn gebaseerd op de top 10 artiesten in deze lijst met het aantal wekelijkse streams op Spotify. Uiteraard alleen artiesten uit het Urban segment.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Josylvio was de uber baas deze afgelopen weken. Na ruim 2 weken op nummer 1 te hebben gestaan met de track “Catch up” blijft Josylvio op nummer 1 met de meest gestreamde song van het moment, ruim 2 miljoen streams in 7 dagen tijd. Drake die deze week zijn nieuwe single “God’s Plan” uitbracht staat niet heel ver achter op dit moment met een nummer 2 notering en ongeveer 1.4 miljoen streams.

Bizzy staat op nummertje drie met 1.3 miljoen streams en Slow Down van Dimitri Vegas & Like Mike staat op nummer 4 met ruim 1 miljoen streams.

“Blijf bij mij” van Ronnie Flex en Maan blijft deze week op 6 met 1.2 miljoen streams en “Antwoord” van boef staat op nummer 7 met ruim 1 miljoen streams.

Ronnie Flex staat 2 x in de top tien en verder met het nummer “4/5” en ruim 900K streams.

Coño by Puri ft. Adje staat op nummertje 10 met ruim 800K streams.Het is weer music friday dus we hebben wat nieuwe muziek voor jullie

Het is weer VRIJDAG dus we hebben wat muziek voor jullie