in

Spotify hitlijst: Week 19 t.e.m. maandag 14 mei – 2018

Het is weer de hoogste tijd voor wat statistieken uit de Spotify top 200 lijst waarbij we alleen uitgaan van de eerste 10 regionale plekken op deze lijst. Het blijft dus lekker gaan met onze Nederlandse Urban artiesten in de charts op Spotify.

De nummer 1 van deze week is hetzelfde als vorige week, namelijk Esko met zijn track ‘Hey meisje’. Deze behaald 2 miljoen streams. Boef staat deze week op 3 met zijn nieuwe nummer ‘Draai het om’ en behaald deze week 1,7 miljoen streams.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Kraantje Pappie moest hierdoor opschuiven en staat op 4 met zijn nummer ‘Lil Craney’. Deze behaald 1,5 miljoen streams.

SFB komt steeds hoger in de charts na hun hit ‘Shutdown’ online kwam en staat nu op 5, deze werd deze week 1,4 miljoen keer beluisterd.

Kevin staat op 7 met zijn nummer ‘Beetje Moe’ en behaald hiermee 1,4 miljoen streams. Op 8 deze week staat Hardwell met zijn nummer ‘Ze Willen Mee’. Samen met Lil Kleine, Bizzey en Chivv behaald hij hiermee net geen 1,2 miljoen streams.

Ff een Amerikaantje er tussendoor die uit de top 10 lijst geschopt moet worden door één van onze artiesten. Post Malone kwam deze week met zijn nieuwe album ‘Beerpongs & Bentleys’. Het album was een groot succes en daarom staat hij deze week op 10 met zijn nummer ‘Better Now’. Deze behaald deze week 1,1 miljoen streams.De politie van Illinois beweert dat cannabis legalisatie hen zal dwingen om K-9 politiehonden te euthanaseren

Cardi B verwijderd haar Instagram na ophef met Azealia Banks