in

Spotify hitlijst: Week 17 t.e.m. maandag 30 april – 2018

Het is weer tijd voor wat statistieken uit de Spotify top 200 lijst waarbij we alleen uitgaan van de eerste 10 regionale plekken op deze lijst.

Het blijft dus lekker gaan met onze Nederlandse Urban artiesten in de charts op Spotify. Op nummer 1 deze week staat ‘Hey Meisje’ van Esko en Josylvio, deze behaalde afgelopen week 2,4 miljoen streams.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Kraantje Pappie staat met ‘Lil Craney’ staat op drie met 1,7 miljoen streams en schuift een plek op naar beneden. Ook Kevin schuift op en staat op 4 met zijn track ‘Beetje Moe’. Deze behaald 1,4 miljoen streams de afgelopen week.

‘Ze Willen Mee’ van Hardwell staat deze week op 7 en behaald ook 1,4 miljoen streams. De video heeft trouwens al bijna 5 miljoen streams te pakken op Youtube.

Drake blijft vervelend doen als internationale Urban artiest in de top 10. Hij heeft twee nummers in de top 10 namelijk ‘Nice for That’ op 8 en ‘God’s Plan’ op 9. ‘Nice for That’ behaald 1,3 miljoen en ‘God’s Plan’ behaald 1,1 miljoen streams. We moeten die man echt uit deze lijst kantelen.

Vergeet onze NL Playlist op Spotify niet te volgen!Het is weer vrijdag dus we hebben weer nieuw muziek voor jullie (week 17-2018)

Vrouw vermoordde tiener omdat ze het van haar bucketlist wilde afvinken