in

Sponsored: Vodafone First

Vodafone geeft mensen de kans om iets voor het eerst te doen. Zo hebben zij het mogelijk gemaakt voor een heel stoer doof meisje, om voor het eerst een concert te beleven. Vodafone Firsts heeft er een complete en bijzondere ervaring van gemaakt voor haar.

De film vertelt het verhaal van Vera van Dijk (19). Zij is doof geboren en kan pas sinds kort basic geluiden horen. Stel je eens voor zeg dat je nooit eerder een vogel hebt horen fluiten.. Als je er zo over nadenkt is het haast niet voor te stellen wat je zonder geluid zou moeten doen.

The Kyteman Orchestra
The Kyteman Orchestra heeft speciaal een compositie in elkaar gezet voor Vera. Alles draaide om haar en werd aangepast naar haar gehoor. Niets is mooier dan iets doen voor iemand dat veel voor diegene betekent, in dit geval muziek.

Stay With Me
Welk liedje zou jij willen horen als je voor het eerst muziek kon luisteren? Er is natuurlijk genoeg moois maar de keuze viel toch op het nummer ‘Stay With Me’. Duizenden mensen waren het hier mee eens en lieten een suggestie achter op social media, o.a. Chef’Special, Taymir, Krystl en Eefje de Visser waren ook van de partij.
The Kyteman Orchestra leverde een prachtig stuk op voor Vera, die natuurlijk een traantje wegpinkte.. met dank aan Vodafone Firsts!Johnnie Fitzgerald – Modafinil Memoires (Prod. Rocks v.d. Rots)

Sepa Spitsessie CCLV Zonamo Underground