in

Sponsored: Veilig internetten kan First Class met XS4ALL

Capture

Hoe veilig is het internet en vooral het verkeer aan informatie die een baan aflegt van punt A naar punt B?

In de documentaire ‘The Attachment’ stuurt Chris geen email naar zijn broer maar besluit hem persoonlijk af te leveren. In ‘The Attachment’ ontdekt Chris dat zijn email, die binnen een halve seconde verstuurd is, eigenlijk een enorme route aflegt van 5 dagen ondergronds en dwars door de zee via kabels die weer, wind en nog meer facetten van het natuur moeten doorstaan. Hij bezoekt een aantal kritieke knooppunten die ons via het internet met alle hoeken van de wereld verbinden.

Check de trailer van ‘The Attachment’ hieronder!

Hij ondervindt gelukkig dat ons internet wordt beheerd door hele vakkundige mensen. Daar speelt XS4ALL een hele belangrijke rol in.

XS4ALL is betrouwbaar, snel en heeft het laagste storingspercentage van alle providers in Nederland! De monteur gaat niet weg voordat alles perfect draait bij jou thuis of op het kantoor en de helpdesk hangt niet op voordat een probleem opgelost is.

Wil je de volledige documentaire ‘The Attachment’ zien en erachter komen wat er nou zo belangrijk was aan de boodschap van Chris aan zijn broer, dan kan dat via de website van XS4ALL.

Post sponsored by: XS4ALLDus je ontdekt na 2 jaar dat je vriend eigenlijk een vrouw met Strap-On dildo is #WTF

Bevestigd: Islamitische Staat (ISIS) is een creatie van Amerika