in

Sponsored: Johnnie Walker – Blue Label

Britse acteur ‘Jude Law’ en de Oscar genomineerde Italiaans acteur ‘Giancarlo Giannini’ vertolken samen ‘ter promotie van Johnnie Walker’s Blue Label‘ de hoofdrol in een korte film genaamd ‘The Gentleman’s Wager’.

De film vertelt het verhaal van een weddenschap tussen de twee heren en hun zoektocht naar de ultieme ervaring. Wat kan je schenken aan een man zonder gebrek aan rijkdom. Een man die geproefd heeft van alle luxe die de wereld te bieden heeft. Je kan van te voren bedenken dat het moet getuigen van uitzonderlijke klasse en stijl.

Cantieri Navali Baglietto 1854
Het verhaal begint op een prachtige en zeldzame boot in de blauwe wateren van de Virgin Islands. Een boot die afkomstig is van Italiaanse makelaardij, opgericht in 1854 de ‘Cantieri Navali Baglietto’. Werkelijk een uniek en wel begeerd exemplaar.

Johnnie Walker’s Blue label – Port Ellen 1825
Tussen de 2 heren in staat een fles Blue Label op tafel. Blue Label is een unieke mix van de zeldzaamste vaten met whisky uit Schotland. Gemaakt om de stijl van whisky in de vroege 19e eeuw te weerspiegelen. De vaten worden met de hand geselecteerd en gereserveerd voor hun uitzonderlijke kwaliteit, karakter en smaak. Het karakter van Blue Label is werkelijk uniek; het is complex, krachtig en ongelooflijk vloeiend. Je kan zeggen dat de fles met Blue label, de prachtige boot en de heren in goed gezelschap zijn met elkaar.

Een dans en een verhaal…
Onder het genot van een glas en een paradijselijke omgeving gaan de dynamische duo om de beurt een uitzonderlijke weddenschap met elkaar aan. Er lijkt geen betere manier om te pronken met ‘Blue Label’ van Johnnie Walker.

 

This post has been sponsored by Johnnie WalkerIsmo – #FreePalestina

G-Blog: Wat is dat toch met die stokjes ineens