in

SPOILER ALERT: De eerste beelden van de Vis a Vis spin-off zijn er!

Een tijd geleden vertelden we jullie dat er een nieuw seizoen van Vis a Vis gaat komen. De opnames zijn al op gang en we kunnen de afleveringen in 2020 verwachten. Even was er verwarring over of het nou een spin-off is of een vijfde seizoen. Hoe dan ook, de eerste beelden zijn te zien! LET OP: mochtje geen spoilers willen zien > je kunt nu nog wegklikken..

Ben jij een echte liefhebber? Dan zou je onthouden moeten hebben dat in de laatste minuten van seizoen 4 een flashforward wordt gegeven. De zachtaardige Palacios is directeur geworden, Tere ofwel ‘junkie’ is maatschappelijk werker binnen Cruz del Norte, ‘krullenbol’ is een draaideurtje en Macarena en Zulema vormen samen een roversduo. In het nieuwe seizoen zullen we 15 jaar verder zijn en zullen we te zien krijgen hoe de twee powervrouwen zich gedragen in de buitenwereld.

Lees ook: Makers van La Casa De Papel & Vis a Vis gaan samen een nieuwe serie maken

Beste vriendinnen zijn Zulema en Macarena nooit geweest, maar ze hadden wel veel aan elkaar. Ook in het nieuwe seizoen geldt dat. Netflix Nederland liet eerder weten dat te zien zal zijn hoe het duo juweliers, banken en casino’s berooft. Dit alles met één doel: de diamanten tiara van de dochter van een beruchte Mexicaanse drugsdealer stelen en dat op de bruiloft van het arme meisje. Alleen op deze manier zullen ze allebei hun eigen weg kunnen inslaan. Natuurlijk plegen ze de overvallen niet alleen: het dreamteam bestaat uit Goya en een aantal nieuwe gezichten. Ook zijn de broer van Macarena, Román, en the creap Sandoval weer te zien!

In totaal zal El Oasis bestaan uit acht afleveringen. In oktober zijn de opnames van de spin-off begonnen en in 2020 zal de serie te zien zijn.

Check hieronder de eerste beelden! Wij kunnen in ieder geval niet wachten!LMFAO: Jongen zegt dat hij kan zweven nadat hij “No Nut November” succesvol heeft afgerond

Misselijk: Dierenbeul steekt stok van 20 centimeter met doornen in achterwerk van kat