in

Spin-off van Temptation Island & voor het einde van het jaar nog een nieuw seizoen Temptation

In het nieuwe programma ‘De Beste Verleiders’ gaat Kaj Gorgels samen met verleiders uit Temptation Island mannen helpen die niet goed zijn met vrouwen. De verleiders die ze hierbij gaan helpen zijn Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino uit seizoen 3 en Levi, Alex en Ken uit seizoen 2.

Iedere week helpt een van de verleiders een man bij het scoren van een meisje. De verleider geeft tips voor de man op date gaat en heeft ook een oortje in zodat hij de man kan helpen als hij vastloopt. De verleiders kunnen winnen als hun buddy een telefoonnummer of een vervolgdate weet te regelen.

Dit programma is te zien op videoland vanaf 12 april.

Een extra Temptation Island seizoen:

Gisteravond in RTL Boulevard werd bekend gemaakt dat er dit jaar nog een extra seizoen aan komt van Temptation Island. Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels gaan dit presenteren en Thailand wordt ingeruild voor Mexico. Het moet een Temptation 2.0 worden, deze komt alleen op Videoland.

Rick Brandsteder en de Belgische Annelien zullen niet te zien zijn op Videoland maar blijven wel doorgaan met de reguliere Temptation op televisie.Kosso dropt een nieuwe video voor zijn track – BOUW OP MIJ

ViceNL stelde 5 vragen aan iemand met Tourette