in

Spaanse vrouw doet aangifte tegen huurmoordenaar die klus weigerde te klaren

Een vrouw uit Spanje heeft aangifte gedaan tegen een huurmoordenaar die ze had ingehuurd om haar partner te vermoorden. Het meest bizarre verhaal van de week dit… SMFH.

Eerder deze maand gingen een onbekende vrouw en haar dochter naar een politiebureau in het centrum van Madrid om twee afzonderlijke aangiftes te doen. De ene was tegen de partner van de vrouw, die haar naar verluidt voor meer dan € 60.000 ($ 60.000) in de loop van verscheidene jaren had opgelicht, en de tweede aangifte was tegen haar eigen schoonzoon die ermee had ingestemd haar partner te liquideren en zijn organen te verkopen op de zwarte markt. Ze wilden hiermee het geld terug verdienen dat de partner had buitgemaakt.

Helaas ging het niet zo goed tijdens de tweede aangifte, omdat zowel de vrouw en haar would-be hitman onmiddellijk werden gearresteerd.

Volgens “The Local” vertelde de vrouw aan de politie dat haar schoonzoon, die beweerde het hoofd van de geheime dienst van Spanje te zijn, had aangeboden om haar problemen op te lossen door haar partner te vermoorden en het geld wat haar afhandig was gemaakt te compenseren door zijn organen te verkopen op de zwarte markt. Hij vroeg om een ​​aanbetaling van € 7.000 ($ 8.000) om het misdrijf uit te voeren. De vrouw heeft vervolgens de aanbetaling gedaan.

De Spaanse nieuwswebsite “Euro Weekly News” meldt dat de 29-jarige huurmoordenaar zelfs een contract heeft opgesteld om de afspraak legitiem te maken. Het bevatte verschillende clausules, zoals het vinden van de partner van de vrouw als een topprioriteit, en het verkopen van zeven van zijn organen.

Na ondertekening van het contract wachtte de vrouw en haar dochter op resultaten maar er gebeurde niks. Ze realiseerden zich uiteindelijk dat ze opnieuw waren opgelicht en dat de huurmoordenaar de moord nooit zou uitvoeren. Dus besloten ze uiteindelijk om over beide oplichters te klagen bij de politie, kennelijk was het nog niet helemaal doorgedrongen dat ze door het betalen van iemand om een ​​persoon te vermoorden, zelf de wet hadden overtreden.

De drie “stooges” werden gearresteerd en wachten nu om door de rechtbank te worden gedagvaard. De Spaanse politie verklaard verder dat meerdere arrestaties waarschijnlijk niet uit zullen blijven. Ze zijn o.a. opzoek naar de partner van de vrouw.Funny: Wanneer ze 1.55 is en alleen jongens boven de 2 meter wilt daten

Vestiville: The Story Continues