in

Soulja Boy heeft weer een paar centen moet je zien hoe blij hij doet LMFAO!

Dit is de reactie van iemand waarvan de portemonnee op sterven na dood ligt want zijn geluk kan nu ineens niet op.

De oerbrul die Soulja Boy loslaat in zijn Instagram video waar hij weer een klein stapeltje geld kan laten zien is te hilarisch voor woorden omdat je weet dat hij het van Floyd heeft gehad. En daarnaast weetje ook gewoon dat dit stapeltje niet één tiende is van wat Floyd per dag te besteden heeft.

????

Een video die is geplaatst door Soulja Boy (@souljaboy) op

Daarnaast heeft 50 Cent het voor elkaar gekregen dat Chris Brown getraind gaat worden door Mike Tyson. Iron Mike geeft aan dat Soulja Boy de klappen van zijn leven gaat krijgen.

More breaking News : Watch me work, I got Iron mike on the line. #thefightstillon

Een video die is geplaatst door 50 Cent (@50cent) op

Maar zo snel als het binnen is gekomen weet Soulja het weer te verkwanselen en heeft blijkbaar niet door dat hij een project uit verveling is geworden van een aantal mannen met heel veel geld.

Panda

Een video die is geplaatst door Soulja Boy (@souljaboy) op

Gasten zoals Floyd Mayweather gaan dit soort shit doen in plaats van een week achter de PS4 zitten tijdens de vakantie. Je weet gewoon dat hij deze man een paar dagen gaat trainen maar als er geld gezet moet worden uiteindelijk gaat Floyd zijn stacks gewoon heeeeel rustig op Chris zetten! Let maar op!

Check out my exclusive interview with @hollywoodunlocked with my big bro/trainer @floydmayweather #TMT #SODMG

Een video die is geplaatst door Soulja Boy (@souljaboy) opAppa over the good old days met THC, ov’tjes, jong zijn, comeback en rappers van nu

Check hoe David Blaine zichzelf in de mond schiet en bijna scrap gaat