in ,

Sony kondigt twee PS5 ready-tv’s aan met speciale console-integratie

Credit: Sony

Sony start met een nieuwe reeks “Ready for PlayStation 5” -televisies, met modellen die speciale integratie met PS5 en gamingvriendelijke specificaties hebben.

De eerste twee modellen in de “Ready for PlayStation 5” -lijn zijn al beschikbaar: de XH90 4K HDR Full Array LED, die wordt verkocht vanaf $ 999,99 en de ZH8 8K HDR Full Array LED, die wordt verkocht vanaf $ 5.999,99.

Naast hun specifieke voordelen voor gaming, hebben beide monitoren een Bravia Game Mode. Hierdoor kan PS5 automatisch games spelen op de laagste latentie-instelling van de tv, de PS5 en de tv tegelijkertijd aanzetten met een enkele druk op de DualShock 5-controller en zelfs de PS5 bedienen met een standaard tv-afstandsbediening.

Sony zegt dat ondersteunde games op beide tv’s met 120 frames per seconde gespeeld kunnen worden, waarbij de XH90 een lage input lag van 7,2 ms heeft. Ondertussen kun je met de ZH8 ondersteunde games spelen met een resolutie van 8K. We weten niet hoeveel aankomende PS5-games die mega-hoge resolutie zullen ondersteunen, maar de mogelijkheid is niettemin fantastisch.

Hoewel Sony je graag enkele mooie Sony-televisies aan wilt smeren voor je PS5, is de console nog steeds compatibel met de gebruikelijke reeks TV’s en monitoren. Ze zullen gewoon niet zo strak geïntegreerd zijn.Kijken: ruim 10.000 nep Nike-schoenen gevonden

HolyShit: man grijpt nest vol met Horzels met blote handen en vreet ze op