in

Sony heeft zojuist trademark aanvragen gedaan voor PS6, PS7, PS8, PS9 en PS10 in Japan

Sony heeft blijkbaar grote plannen voor de toekomst van PlayStation na het indienen van trademark aanvragen voor PS6, PS7, PS8, PS9 en PS10 in Japan.

Het valt niet te ontkennen dat de PlayStation één van de meest populaire consoles is die er is, en de makers van de PS hebben duidelijk een standvastige beslissing gemaakt nu als het gaat om het benoemen van hun toekomstige creaties.

We veronderstellen ook dat, aangezien we al de PS1, PS2, PS3, PS4 en zo meteen de PS5 hebben, het onzinnig is om dingen nu te veranderen.

Sony heeft de langverwachte PS5 nog niet eens uitgebracht. Eind 2020 is de PS5 hier and this better be good as F want we lopen dat ding al een hele tijd te hypen.

Helaas voor hardcore PlayStation-fans betekent dit nieuws echter niet zeker dat Sony nog vijf consoles zal uitbrengen, maar de actie dient als beveiliging voor het bedrijf om ervoor te zorgen dat de namen beschikbaar blijven. Of hebben ze al een 30 jaren plan op tafel liggen? Je weet het maar nooit met deze gasten.

De tactiek is niet nieuw voor Sony, die een jaar voor hun respectieve releases het handelsmerk voor de PS2 en PS3 had veiliggesteld, en de PS4 zeven jaar vóór de uiteindelijke lancering.Ladies: De lashes van deze Cocker Spaniels zijn litter dan die van jullie on any given day

In Arnhem kunnen ze weer net zo goed coke gaan pushen hoor want lachgas is verboden nu