in

Sony gaf toe bezig te zijn met PS4.5 maar het is niet wat je hoopt

Capture
Sony heeft eindelijk toegegeven dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een ‘nieuwe’ console.

Je moet het zien als een upgrade want het gaat om een console die enhanced graphics en 4K resolutie gaat ondersteunen.

Sony Interactive Entertainment CEO Andrew House, sprak met the Financial Times, en gaf aan dat 4.5 niet de huidige PS4 gaat vervangen zoals de PS4 deed met de PS3. Alle games die uitkomen of gemaakt worden voor de 4.5 zal je ook kunnen spelen op de PS4. Het zal er een tik beter uitzien op de 4.5 maar goed…

De nieuwe versie van de PS4 is gericht op hardcore-gamers en consumenten met een 4K-tv, op zoek naar een hogere resolutie. De huidige PS4 geeft games maximaal op de resolutie 1080p weer, wat er op een 4K-tv uitgerekt en opgeblazen uitziet.

“It is intended to sit alongside and complement the standard PS4. We will be selling both [versions] through the life cycle.
“All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4. The consumer is attuned to a different cadence of innovation in technology thanks in great part for the upgrades cadence on mobile phones or PCs.

Wanneer de nieuwe console wordt uitgebracht is nog niet duidelijk en wat dat ding gaat kosten kan niemand nog vertellen. Dat hij duurder wordt dan de normale PS4 is natuurlijk iets wat je voor jezelf kan bedenken en hoogstwaarschijnlijk het geval.Volgens gelekte interne reacties van agenten is gedoe rondom Typhoon onzin

Erdogan heeft tot 2 keer een L gevangen bij rouwdienst Muhammad Ali