in

Sommige meiden hebben een ‘Resting Bitch Face’, kunnen ze niks aan doen

giphy4

Voor de gene die niet weten wat een ‘Resting Bitch Face’ is. Dat is de neutrale blik van iemand die arrogantie, boosheid of irritatie uitstraalt terwijl dat niet zo is.

Het meest voorkomende vraag is dan natuurlijk. Ben je boos? Niet alleen meiden kunnen hier dus last van hebben. Ook mannen hebben problemen hiermee, laten we dat benamen als ‘Resting Fuck Face’ #LMFAO.

Maar hier een aantal zaken waar ze tegenaan lopen:

giphy

1. Nieuwe vrienden maken blijkt lastiger dan bij iemand met een Gers Pardoel porum

De vooroordelen stromen natuurlijk binnen bij de eerste indruk en nadat ze je een beetje hebben leren kennen krijg je die ‘Je bent toch wel aardig’ opmerking. Dacht dat je een kutwijf of klootzak was.

2. Tijdens het uitgaan vragen mensen zich af of je het wel leuk hebt
Je hebt gewoon een intimiderende blik. Vooral als je mega knap bent kan dit voor ongemakkelijke situaties zorgen.

3. Mensen vragen constant of er iets aan de hand is
Luister gap, er is niks aan de hand en als je dat nog één keer vraagt krijgen wij wel problemen. Die mensen praten je gewoon iets aan met dat gelul want je gaat er soms bijna zelf in geloven.

giphy-33

4. Sarcasme staat op je lijf geschreven je staat er mee op en gaat er mee naar bed
Een resting bitch face gaat vaak gepaard met een flinke dosis sarcasme. En inmiddels ben je daarin zo gevorderd dat mensen niet meer weten of je een grapje maakt of dat je serieus bent, wat nogal eens tot ongemakkelijke situaties kan leiden en je je grap moet gaan uitleggen.The Key to The City krijgen – Wat betekent dit eigenlijk?

Funny: Deadpool spooft SNL rant van Kanye West