in

Snake Venom: Dit schijnt het sterkste biertje ter wereld te zijn

Snake Venom is niet alleen het sterkste biertje ter wereld maar ook een beetje duur. Gezien het bijna weekend is en we dit weekend weer kruipend naar huis kunnen. Check het volgende dan eventjes.

De brouwers van Brewmeister adviseren dat je Snake Venom niet achterover moet kieperen. Ze kunnen je namelijk wegdragen daarna. Ze menen zelfs dat 35 ml per keer “the way to go” is.
Dit biertje komt uit Schotland en heeft een alcoholpercentage van maar liefst 67,5%. En DAT is geen geintje! Het is gemaakt van een brouwsel vol hop en mout dat ondanks het overweldigende alcohollevel nog steeds officieel binnen de kaders van bier valt.

Dit is dus een biertje wat je met HELE kleine slokjes moet drinken. Ga ook niet tof doen met je vrienden en van die bluf acties gooien! Want je kan gewoon in het ziekenhuis belanden als je niet uitkijkt.

Daarnaast hangt er aan Snake Venom een flink prijskaartje. Een fles kost namelijk 90 euro. Daar koop je dus niet zomaar even een kratje van.

View this post on Instagram

Warning Label #snakevenombeer

A post shared by Trevor Hutfilz (@hutfilzhammer) onLadies: “The Knight Before Christmas” van “Vanessa Hudgens” wordt dé kerstfilm van 2019

KeiHard: Nieuwe arcadehal in Amsterdam Zuidoost – 1250 vierkante meter aan games