in

#SMH: Jongen steekt Ferrari in de fik voor verzekeringsgeld maar wordt gepakt

ad_177813949

De 20 jarige jongen uit Zwitserland bezit ook nog eens 14 andere auto’s waaronder een Lamborghini.

Hij bezit voor tientallen miljoenen aan vastgoed en heeft maandelijks 7000 euro aan zakgeld om te spenderen. Maar dat is natuurlijk niet genoeg voor een 20 jarige snotneus .. natuurlijk niet!

De Ferrari 458 die hij van zijn vader had gekregen wou hij inruilen voor een Ferrari 458 special omdat hij de gewone model niet bijzonder genoeg vond. Hij kreeg een quote op de oude Ferrari van de dealer waarmee hij niet uitkwam om de nieuwe aan te schaffen. De dealer bood dus te weinig.
Het grappige van dit verhaal is dat de dealer toen aanraadde aan de jongeman om zijn auto te vernietigen omdat hij meer van de verzekering kon terug krijgen en zo de Ferrari 458 special wel kon aanschaffen.

ad_177813953

Plan van aanpak
De jongen, een medewerker van de dealership en twee vrienden gingen vervolgens met z’n vier naar de Duitse grens.
De jongen en een vriend gingen vervolgens naar de spa en de andere twee staken de auto in de fik. Wat ze niet doorhadden is dat het hele gebeuren werd gefilmd. Na wat onderzoek van de Duitse autoriteiten zijn de vier mannen door de mand gevallen.

Ze werden gearresteerd, kregen hoge voorwaardelijke straffen en de eigenaar was dus niet alleen zijn Ferrari kwijt maar moest ook nog eens een boete betalen van 25.000 euro.Video: Junior Neph – Flip N Brick

Dankzij deze website kan je nu voor 7 euro overal heen met de trein