in

SMFH: Zombiedrugs Flakka officieel in Nederland meerdere incidenten nu

In Nederland is de gevaarlijke harddrug ‘flakka’ meerdere malen gesignaleerd. De afgelopen maand zijn twee patiënten behandeld in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, die ernstig onder invloed waren van de ‘zombiedrug’.

De bijwerkingen van flakka kunnen zeer gevaarlijk zijn. De gebruikers worden zeer agressief en wanen zich onkwetsbaar. Zij worden vijf keer zo sterk, alsof ze de Hulk zijn. Ook gaan de gebruikers extreem zweten en hebben zij een zeer hoge hartslag en temperatuur. Dit is een groot gevaar voor de gebruiker zelf en kan zelfs dodelijk zijn, doordat het hart en de organen kunnen bezwijken onder de extreme spanning, waaronder het lichaam staat.
Een antigif bestaat niet, maar wat wel een beetje kan helpen, is de gebruiker ‘platspuiten’. Artsen staan voor een raadsel en zelfs de politie heeft eerder al tegen CrimeDocs verklaard dat zij niet bekend zijn met deze zombiedrug.
De drug heeft een lange werking, zelfs langer dan een dag. De uitwerking verloopt zeer langzaam. Er zijn grote zorgen omtrent de laagdrempeligheid van de drug. De drug heeft een snelle werking en is makkelijk te verkrijgen. Ook schijnt het goedkoop te zijn. Echter kan de gebruiker geen grens trekken tussen de gewenste hallucinerende werking en het gevaarlijke effect. Die grens blijkt flinterdun te zijn.

Bron: CrimeDocsNLAnu D dropt een remix van ‘Hit’m Up’ en laat enge dingen zien uit GV

Nieuw social-media platform voor Pokémon spelers en andere gamers!