in

SMFH: Iemand heeft een 24K gouden, met 450 diamanten gezette Donald Trump iPhone 7 gemaakt

goldgenie-trump-iphone-600x338

Goldgenie, een luxury goods company die bekend staat om producten van goud en het goud bladeren van vrijwel alles voor cliënten, heeft een unieke 24K gouden met diamant gezette iPhone 7 gemaakt.

Goldgenie kan je vinden in Sharjah, een stad in de buurt van Dubai waar je de telefoon kan kopen voor $151,000. Het grappige van het geheel is dat de Donald Trump telefoon vorig maand besteld is door een Chinese vrouw, like WTF bruh?
Frank Fernando, de manager van Goldgenie wilde niet vertellen wie de vrouw is maar hij zegt dat het waarschijnlijk een cadeau is van haar en haar familie aan, de straks nieuwe president, Donald Trump.

Tuurlijk is het een cadeau voor Trump, wie wil er nou rondlopen met een iPhone van anderhalve ton waar de kano van Trump op is gegraveerd…. gaat nergens over. De telefoon heeft 450 VS1 witte diamanten en is van 999.9 24k gold bullion gemaakt. En het is de 256 GB versie iPhone 7 hé. De 16 of 32 GB versies zijn niet verkrijgbaar in goud lol.

Als je deze iPhone in je achterzak zet zakt je broek af naar beneden! Ze hebben er waarschijnlijk wat afluister apparatuur en software ingebouwd the cheeky bastards!

Ze verkopen die dingen trouwens ook in rosé goud.

captureMMA vechter wordt K.O. geslagen door een spook

Eigenaar van Pinkest Pink krijgt ruzie met ontwikkelaar van VantaBlack op Youtube