in

SMFH: Er komt toch echt een re-make van de film – Scarface

14017841_1737586433157803_1284871197_n

Er komt echt een re-make van Scarface and this better be good! VERY GOOD!

Er zijn een aantal klassieke films waar je echt met je poten van af moet blijven en Scarface is daar eentje van maar goed… Antoine Fuqua, van o.a Training Day, gaat deze film regisseren en de script is kant en klaar en uitgetikt door Jonathan Herman die o.a. de script van Straight Outta Compton heeft geleverd.

Herman heeft het opgepakt waar Paul Attanasio, die al bezig was met de script, het heeft achtergelaten. Paul Attanasio is o.a. bekend van Donnie Brasco.

Fout nummer één is dat de nieuwe versie verplaatst wordt van Miami naar Los Angeles. Scarface en Miami gaan hand in hand dus dit is al een shitty move om te maken.
Om helemaal precies te zijn zal dit de tweede re-make zijn omdat de aller eerste Scarface movie komt van Howard Hawks uit 1932. De versie uit 1932 betreft een Italiaanse immigrant die naar de VS komt en herra zet. De tweede versie van David Ayer met Al Pachino als hoofdrolspeler betreft een immigrant uit Cuba. De derde willen ze nog niet vrijgeven.

De distributie wordt gedaan door Universal. Do not fuck this up!White girl gaat helemaal CRAZY op dancehall in nieuwe parfum reclame van Kenzo

Sepa heeft een gruwelijk video gedropt voor zijn banger – Uhum