in

SMFH: Blaar van vrouw ontploft in volle vliegtuig, iedereen onder het bloed

Een radiopresentator heeft via Twitter gerapporteerd hoe de blaar van een vrouw aan boord van een volle vlucht open barstte, waardoor bloed over andere passagiers heen spatte.

Zuid-Florida sportradio-gastheer Andy Slater plaatste een veelvoud aan foto’s en video’s die de nasleep van de ontplofte blaar op Twitter tonen, inclusief bloed op de omliggende stoelen en bezittingen van passagiers.

Slater: Woman in aisle seat has blister on her foot pop. Blood splatters across aisle, including on the two guys in front of me, one of their books, and the window.

Slater reisde op woensdag (18 september) op een vlucht van American Airlines naar Miami, toen het incident plaatsvond, waardoor de hulpdiensten het vliegtuig moesten ontmoeten om met de betrokkenen te spreken.

Hij verklaarde ook dat die guy van wie het boek onder het bloed zat gewoon rustig door ging met lezen alsof er niks aan de hand was. Kan jij je zoiets voorstellen? Bruh….

Een video van het incident laat het moment zien dat een steward de vrouw en de andere twee passagiers verteld dat ze met paramedici van de Miami-Dade Fire Rescue Department moeten spreken, die zich naar het vliegtuig hadden gehaast om hen bij te wonen.

De stewardess ging verder met het vermelden dat hij een rapport over het incident zou moeten indienen, terwijl passagiers – waaronder Slater – het vliegtuig moesten verlaten.

Hij bevestigde later dat de vlucht uiteindelijk naar Nashville vertrok na zijn tussenstop in Miami, hoewel hij 30 minuten later vertrok dan de oorspronkelijke vertrektijd.

Check het geheel maar gerust hier onder en wees dan ook gerust geschokt LMFAO!Zwaar getatoeëerde kat springt uit autoraam en ontsnapt aan eigenaar

Deze Mexicaanse Sicaria drinkt het bloed van haar slachtoffers en heeft sex met ze nadat ze dood zijn