in

Slechte 1 april grap van Media Markt gaat viral

Media Markt heeft zojuist een pre order beschikbaar gesteld van een RFID Chipper.

Er wordt geadverteerd met ‘Raak je kind nooit meer kwijt’ en ‘De Easy-Chipper maakt gebruikt van nanotechnologie’. Er wordt al jaren wereldwijd gedreigd en geroepen vanuit overheidsinstellingen dat mensen in de toekomst ge-chipped gaan worden. Maar goed, veel mensen zien er de humor wel van in voorlopig… Het bericht is al 4000 keer ge-liked en 2000 keer gedeeld.

Er was zelfs een officiële pagina gemaakt waar de pre-order geplaatst kon worden. Die is inmiddels verwijderd door Media Markt.

Text op Facebook:
Ken je dat? Zit je net lekker op een terrasje, rent je kind weg! Jij in paniek, want binnen 5 seconden is hij compleet uit het zicht verdwenen. Hoe vind je hem nu ooit terug? Zou fijn zijn als daar een oplossing voor kwam, toch? En om je kind van 6 al een mobiele telefoon te geven, dat gaat natuurlijk echt te ver.
Daarom is bij ons nu de RFID S4 Easy-Chipper verkrijgbaar, waarmee je je kind helemaal pijnloos en onzichtbaar voorziet van een Tag & Trace-microchip. Zo kun je altijd direct op je smartphone zien waar je kind is!
De Easy-Chipper maakt gebruik van nanotechnologie waardoor de chip uiterst klein is gebleven. Op deze manier voorkom je het risico dat de Chip ontdekt en eventueel verwijderd wordt door onbekenden. Superveilig dus!
De RFID S4 Easy Chipper wordt geleverd inclusief 3 Tag & Trace Microchips.

Capture20

Dit zijn 22 van de mooiste bruidsjurken van de wereld

0

Deze selfie creeped momenteel iedereen de F*** out!!