in

Slapen met een fan aan kan slecht voor je gezondheid zijn volgens The Sleep Advisor

Volgens The Sleep Advisor kan slapen met een fan aan slecht voor je gezondheid zijn. Misschien voel jij je daarom extra klote als je de volgende dag wakker wordt.

Als een fan lucht door de kamer beweegt, veroorzaakt dit dat vlagen van stof en pollen die zich een weg banen naar je sinussen. Als je vatbaar bent voor astma, hooikoorts of algemene allergieën, zou dat kleine stukje verlichting voor de warmte meer schade toebrengen dan je denkt.

Lees ook: Een Gel Eye Mask kan een opluchting zijn voor mensen met hooikoorts

Een tweede mogelijkheid is dat het een droge huid kan veroorzaken. Ze vermelden ook dat sommige mensen hun ogen open doen tijdens het slapen. Het komt zelden voor dat iemand hier last van heeft maar je ogen kunnen dus ook uitdrogen wat schadelijk is.

En dan is er irritatie van de sinussen – de constante stroom van lucht kan je sinussen uitdrogen. Als het bijzonder extreem is, kan het ertoe leiden dat je lichaam overtollig slijm produceert om te proberen het te compenseren..

Dit betekent dat u vatbaar zou zijn voor verstopping, benauwdheid en hoofdpijn.Een Gel Eye Mask kan een opluchting zijn voor mensen met hooikoorts

Peter Griffin van Family Guy werd naakt aangehouden op scooter in Duitsland