in

Skeer: Emmer als autostoel en tang als stuurwiel? Deze guy deed het gewoon even….

Dit is broke zijn op een hele nieuwe level SMFH!

Als je dacht dat je een stuur nodig had om daadwerkelijk een auto te besturen, laat dit verhaal dan een voorbeeld van het tegenovergestelde zijn. Een man in Norfolk, Engeland, was echt gepakt door de politie tijdens het besturen van een gehavende auto met een metalen emmer te gebruiken als autostoeltje en een tang om die krot te besturen.

Wat natuurlijk als eerst opviel was de gehavende staat van de auto waar de bestuurder achter de tang zat. De auto had geen voorvleugel, bumper of koplampen en om het helemaal af te maken, het had ook een lekke band. Toen ze eenmaal in de auto gingen kijken werden ze pas helemaal verrast.

De man zat gewoon op een metalen emmertje en gebruikte een tang om dat ding te besturen! Er was geen RPM-meter of snelheidsmeter, in feite had het ding amper een dashboard. Maar goed, het werkte allemaal dus dat kon de bestuurder waarschijnlijk niet zoveel schelen.

De agenten hebben niet kunnen vertellen hoe hoog de boete is dat de bestuurder zal krijgen. Ze verklaarden dat het gewoon simpelweg teveel was om op te noemen LMFAO!FX zet nieuwe Mayans MC “Roadside” Teaser trailer online

F.I. – dropte een hele enge Zomersessie 2018 – 101Barz