in

Single Dad adopteert meisje met Down syndroom die door 20 gezinnen geweigerd werd

Dit zijn van die ontroerende verhalen die echt op je emoties gaan inspelen en waarvan je hoop krijgt voor de mensheid in zijn algeheel.

Luca, een alleenstaande vader, heeft een meisje geadopteerd met de naam Alba toen ze pas 13 dagen oud was en door 20 andere gezinnen werd geweigerd.

Het verhaal van Luca Trapanese is bijzonder omdat het hier over Italië gaat, een homoseksuele man en de moeite wat daarbij gepaard gaat als het om adoptie gaat.

Luca publiceerde ook een boek over het geheel waarin het vertelt over de weg die hij heeft af moeten leggen om vader te worden van Alba, een meisje met Down syndroom.

In een interview vertelde Trapanese dat zijn geval apart is omdat het “tegen alles indruist wat betreft vaderschap, religie en familie.”

In Italie is het adopteren van een kind als homoseksuele, alleenstaande man zeer ingewikkeld.

Luca werkt al jaren in centra’s voor mensen met een beperking en wilde altijd al vader worden en daar heeft hij dus ook voor gevochten. Alba heeft nu gelukkig een vader en een warm gezin om in op te groeien. Ze zien er erg gelukkig uit met z’n tweeën.

BBC meldt dat Alba een vastberaden, jong kind is die vaak koppig kan zijn. Ze houdt van spelen en dansen en is dol op gezelschap van andere mensen.

Dit soort verhalen zijn er om mensen te inspireren om gewoon goed te doen in het leven en dan ervaren hoeveel vreugde daarbij komt kijken. Deel dit met je vrienden en familie en laten we mensen inspireren om humble te blijven en hun beste been voor te zetten.

Be the best you that you can be for humanity!The Bank: De beste Snitch9ine memes tot nu

Masvidal & Diaz gaan dus echt vechten voor een “Baddest Motherf***er in the game Belt”