in

Singa hoge dwarslaesie na val van steiger

3Singa-700x457

Singa (Gregory) o.a. bekend van zijn vele belangrijke bijdrages aan de singles van Nino, hun voormalige groep “LSD” en zijn deelname aan vorige edities van Idols en Xfactor is op 12 Maart tijdens zijn werk als steigermonteur van 7 meter hoog van de steigers gevallen. De harde werker, die al 5 jaar lang elke ochtend om 05:00 opstaat om brood op de planken te brengen voor zijn gezin, raakte buiten bewust zijn tijdens zijn val en brak daarbij zijn nek. Na een uren lang durende operatie stelde de arts een prognose, de uitkomst is een hoge dwarslaesie.

Tot de verbazing van de artsen en zijn naasten was hij de volgende dag al buiten levensgevaar. De zwaarste tijd komt er nog aan. Singa is zich mentaal aan het voorbereiden op een lange periode van revalidatie en een in één klap compleet andere manier van leven.

Momenteel verblijft Singa nog in het ziekenhuis waar hij in alle privé met veel drang om terug te vechten naar een onafhankelijk leven aan het wachten is op ontslag uit het ziekenhuis. Vanuit het ziekenhuis zal Singa naar een revalidatie centrum gaan, waar hij zijn volgende periode zal verblijven om uiteindelijk zijn weg weer terug te vechten in de maatschappij en voor hem het aller belangrijkste, naar zijn gezin.Track: Bollebof – Sukkel voor de liefde (Freestyle)

Mixtape: DJ MBA – Ready 4 The Summer 2013