in

The Simpsons voorspelde het presidentschap van Trump als waarschuwing

The Simpsons voorspelde 15 jaar geleden het presidentschap van Trump als waarschuwing. Eentje waar men blijkbaar geen oor naar had.

Mensen zijn gauw geneigd om complottheorie en disillusionment te roepen op social media en verder te verklaren dat deze voorspelling en het presidentschap van Trump hand in hand zijn gegaan. Dat het 15 jaar geleden al een vooropgezet plan was van de Amerikaanse regering en dat de makers van ‘The Simpsons’ daarbij betrokken zouden zijn, GTFOH.

Dat is natuurlijk klinkklare onzin en als er iemand is die niet blij is met het presidentschap van Trump zijn het de makers van The Simpsons wel. Het filmpje hierboven aan de pagina is een scene uit een aflevering over het presidentschap van Trump wat 15 jaar geleden is gemaakt en uitgebracht.

Al zijn die complottheoristen er altijd wel goed in om vergelijkingen te vinden die toch best wel bizar zijn zoals in de onderstaande video wat ook scene bevat van de aflevering van 15 jaar geleden gemixt met recentelijk beeldmateriaal van Trump.

Waar de hoogste concentratie socialisten en republikeinen zitten is ook makkelijk aan te kaarten dus:
14991802_10207049821994217_1271250543040530284_n

Dit is wat schrijver ‘Dan Greaney’ van The Simpsons erover vertelt verder:
“The important thing is that Lisa comes into the presidency when America is on the ropes, and that is the condition left by the Trump presidency. “What we needed was for Lisa to have problems that were beyond her fixing, that everything went as bad as it possibly could, and that’s why we had Trump be president before her.”The Simpsons has always kind of embraced the over-the-top side of American culture and Trump is just the fulfilment of that.”

James L. Brooks die ook schrijft voor The Simpsons verklaarde het volgend op Twitter erover:

Wij zullen de consequenties van het presidentschap van Trump nog moeten ondervinden. Ook in Nederland.Hoelang houden Big2, Cho, Bokoesam, Sevn Alias, Ronnie Flex en meer het vol in bed

Chick wil trouwen en testen of vriend loyaal is , maar hij blijkt al getrouwd te zijn