in

Simpel: Thierry Baudet is te vergelijken met een zak rotte aardappelen

Goed, de titel van dit artikel slaat nergens op maar, het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Het is omdat we zoveel schijt hebben aan alles en iedereen bij de redactie van Fakka. Daarom kan het gewoon.

Sorry daarvoor…. Onze welgemeende excuses. Echt…

Baudet is de afgelopen dagen flink in ophef geraakt door zijn “Marokkanen” uitspraak op social media. Het werd hem niet in dank afgenomen door geen enkele partij die hierbij betrokken was. De Tweet die hij plaatste staat er nog steeds omdat het zoveel RT’s krijgt wat dus weer volgers oplevert….

BTW: waarom nederlanders wel met een hoofdletter schrijven en Marokkanen niet? Dat is ook iets wat meteen opvalt als je zijn Tweet leest. Zie je hoe raar dat wegleest als wij dat doen hier?

Hij heeft nu een statement uitgebracht op social media maar vind het blijkbaar heel erg moeilijk om zijn verontschuldigingen aan te bieden of simpelweg “sorry” te zeggen voor de bullshit van deze afgelopen dagen. Be a man Baudet, just say sorry!Kijken: buren maken ruzie om kat is het meest hilarische wat je gaat zien vandaag

Ladies: deze badpakken trend mag gerust mega trending gaan in Nederland hoor