in

Sidney Schmeltz “Stelen van die rijke tatta’s” moest zich melden bij de politie voor overval op restaurant

Ze vonden hem verdacht veel op de verdachte lijken smfh…..

Sidney Schemltz moest zich melden bij de politie omdat een paar andere ‘grappenmakers’ hem hadden weggetipt als overvaller van een restaurant.

Op zaterdagavond 25 november 2017 werd omstreeks 23.00 uur restaurant Geflipt aan de Van Woustraat in Amsterdam overvallen.

Het personeel is die avond al aan het schoonmaken wanneer plotseling een man binnenkomt. Hij heeft een medewerker van het restaurant bij zijn nek gegrepen en met een mes bedreigd. Dat mes leek in aluminiumfolie gewikkeld en was niet zo lang. Bij de toonbank zegt hij dat er geld moet komen. Het andere personeel durft niet in te grijpen, anders steekt de man hun collega misschien neer. Blijkbaar gaat het allemaal niet snel genoeg want de man begint met servies te gooien. De hele kassalade wil hij niet, het geld moet in een zak. Daarmee gaat hij er weer vandoor.

De beelden van de overval zijn te zien in het onderstaande filmpje.

Sidney moest zich melden bij de politie voor het geheel op 22 maart en plaatste daarover een post op Facebook. Daarin gaf hij ook een paar tips mee:

“Ten eerste, als je een restaurant overvalt, moet je geen mes meenemen want daar zijn messen genoeg.”

Gangsterss vandaag heb ik meldplicht ? in opsporing verzocht was gekomen dat er een man in amsterdam Restaurant geflipt heeft overvallen met een mes ? mensen hebben getipt dat ik het was & vandaag word ik als verdachte gehoord ? mensen zo ben ik niet swa ?

Check hieronder de rest van zijn post op Facebook.Rico Verhoeven wil in september vechten tegen Badr Hari

Getalenteerde kunstenaar geeft generieke massaproductie speelgoedpoppen hun eigen unieke look