in

Shmurda heeft wederom pech $750 per aids pil kill is zojuist gearresteerd #SMFH

bobbyshmurdaandmartinshkreli

Bobby blijft dus voorlopig nog vast omdat zojuist de 32-jarige farmaceutische ondernemer Martin Shkreli is gearresteerd door de FBI.

Dat meldt persbureau Reuters. De controversiële CEO van Turing Pharmaceuticals is opgepakt in verband met een onderzoek naar een voormalig hefboomfonds, MSMB Capital Management, en farmabedrijf Retrophin. Shkreli leidde beide bedrijven.

Shkreli richtte twee hedgefunds op en startte met dat geld biotechnologische bedrijven. Retrophin, dat hij in 2011 oprichtte, moest hij dit jaar verlaten omdat hij het bedrijf zou hebben misbruikt voor zijn eigen financiële gewin. Retrophin kocht onder andere oudere medicatie op om vervolgens de prijs op te drijven.

Lees ook: Die $750 aids pil kill wil Bobby Shmurda zijn borg van 2 miljoen ophoesten nu

Door raad van bestuur uit bedrijf gegooid
Shkreli werd vorig jaar door zijn eigen raad van bestuur uit het bedrijf gezet. De bestuurders startten een rechtszaak tegen hem: ze beschuldigen hem ervan het bedrijf te hebben gebruikt als een persoonlijke spaarpot om boze investeerders van zijn eigen hefboomfonds terug te betalen.

Na zijn vertrek begon Shkreli Turing Pharmateucals, wat het medicijn Daraprim verkoopt. Shkreli kwam opnieuw onder vuur te liggen omdat hij de prijs van dat opgekochte medicijn vijftig keer duurder maakte.

Bron: NRCTattoo Gilly beschuldigd van Loverboy praktijken

Cash Money shit is besmettelijk – Rita Ora klaagt Roc Nation & Jay-Z aan