in

Sheddefender zorgt ervoor dat je huis niet constant onder de hondenharen zit

Er bestaat dus zoiets als een onsie voor je hond om verharing in huis tegen te gaan. De hond stopt echter niet met verharen. Het haar wordt opgevangen door de Sheddefender.

Shed Defender is dus gemaakt van premium en een milieuvriendelijke stof die lichtgewicht en ademend is en is bedoeld om te worden gedragen in huis, in de auto of overal waar je geen hondenhaar, vuil, huidschilfers en allergenen wilt.

We needed something that was lightweight, breathable, stretchy, durable and comfortable all at the same time. After trying dozens and dozens of different materials, I eventually developed Shed-Tex, a proprietary and eco-friendly polyester, spandex athletic mesh fabric that allows the dog to stay cool and comfortable.

Het geheel is volgens de website van Sheddefender ook goedgekeurd door dierenartsen en verder totaal niet schadelijk voor je trouwe viervoeter.

Vooral een hond die super veel verhaard kan echt een pain in the ass worden met dit. Je accepteert het maar omdat je super veel liefde hebt voor je maatje maar bruh, do your self a favour want nu kan het eindelijk. Ook geen gezeur meer van mensen die allergisch zijn.

Het houdt je hond ook schoon als jullie naar buiten gaan. Misschien ideaal voor plekken met veel groen zoals een bos. Je weet wel, teken zijn een motherfucker…Vreemdgaan, niet cool maar het valt wel op hoeveel meiden je dick eraf zouden willen knippen

In Ethiopië hebben ze 350 miljoen bomen geplant in een dag