in

Sex tijdens eerste date is volgens onderzoek ‘belangrijk als je een serieuze relatie wilt’

Als je een serieuze relatie wilt, is sex tijdens de eerste date cruciaal, volgens een onderzoek. Meer dan een derde van de mannen vond liefde na het dijenkletsen met hun partner op de eerste date.

56% van de vrouwen heeft sex gehad met hun partner tijdens de eerste date, benadrukt het onderzoek. Het heeft geleid tot een goede relatie voor 36 procent van de vrouwen en 34 procent van de mannen, zegt IllicitEncounters.com.

Maar vrouwen zijn iets meer terughoudend dan mannen als het gaat om dates die meteen in bed willen springen. Een op de zes vrouwen (17%) zei dat ze minder aan iemand denken als ze de eerste nacht sex hadden, vergeleken met 11% van de mannen.

Er werden meer dan 2.000 mensen ondervraagd voor het onderzoek.

Van hen had 64% van de vrouwen en 62% van de mannen sex willen hebben met iemand op de eerste date, maar had zich ingehouden omdat het te vroeg was.

En veel meer vrouwen (40%) hebben ook spijt dat ze meteen in bed zijn gesprongen in verhouding met mannen (27%).

llicitEncounters.com woordvoerster Jessica Leoni zei:

“The clear message is that if you want to have sex on a first date, do it.

“We have all grown up about sex and only prudes are going to think any less of you if you jump into bed on the first night.

“Online dating has speeded up the way we date and this has resulted in couples initiating sex on first dates far more quickly.

“We are leaving behind those old-fashioned attitudes where people are judged on their sexual behaviour.”

Uit het onderzoek van de website bleek ook dat de meeste vrouwen (82%) en 73% van de mannen last hebben gehad van hun zenuwen toen ze voor het eerst sex hadden met een nieuwe partner.

De grootste onzekerheid van mannen betreft seksuele prestaties.

Bron: The MirrorKijken: Egeltje laat tanden poetsen en krijgt full body massage

Bodybuilder verklaart sexpop de liefde en wilt met haar trouwen