in ,

Serie docu “The Trials of Gabriel Fernandez” op Netflix maakt mensen misselijk en verdrietig

Disclaimer: dit artikel bevat verontrustende inhoud en schokkende tekst

Een nieuwe Netflix-docuserie onderzoekt de dood van de achtjarige Gabriel Fernandez en de omstandigheden rond zijn zaak als slachtoffer van kindermishandeling.

Gabriel werd op 22 mei 2013 gevonden in het huis van zijn familie in Palmdale, Californië, met ernstig letsel, waaronder een gebarsten schedel, gebroken ribben en ernstige brandwonden. Hij was naakt en zijn lichaam was bezaaid met BB kogels.

De achtjarige stierf twee dagen later, en de nieuwe zesdelige serie van Netflix, The Trials of Gabriel Fernandez, onderzoekt de gebeurtenissen voorafgaand aan en na zijn dood.

Bekijk hier de trailer hieronder:

Er wordt aangenomen dat Gabriels marteling acht maanden vóór zijn dood is begonnen, toen hij in 2012 bij zijn moeder en Aguirre ging wonen.

Volgens de rechtbankverslagen, gepubliceerd door de Los Angeles Times, werd de achtjarige mishandeld met pepperspray, gedwongen om zijn eigen braaksel te eten en werd wel eens opgesloten in een kast met een sok in zijn mond.

Tijdens de rechtszaak van Aguirre beweerden aanklagers dat de jongen gedwongen was kattenpoep en kattenbakvulling te eten. Aguirre zou Gabriel ook hebben geslagen met verschillende wapens, zoals een knuppel, een kleine gummiknuppel, een riemgesp en een metalen hanger.

Er werd beweerd dat Aguirre het kind frequent mishandelde en uiteindelijk heeft vermoord omdat hij geloofde dat hij homo was.Droombaan: KFC zoekt gezicht voor volgende campagne – Kampioen kip eten en vingers aflikken

Kijken: Patty – “Hij zit gewoon z’n lul hard te maken”