in

Seksdeskundige is van mening dat je je partner een ‘Cheat Pass’ moet geven voor Kerstmis

Kerst komt eraan en iedereen is aan het bedenken al wat het is dat we cadeau moeten geven aan de mensen in ons leven. Lastige keuze soms.

Een seksdeskundige is echter van mening dat je je partner gewoon een “Cheat Pass” moet geven voor kerstmis. Klinkt in de eerste instantie als waanzin maar is dat ook feitelijk echt het geval?

Yup, Wednesday Martins gelooft dat het ultieme cadeau dat je aan je partner kunt overhandigen, een halpas is – een overeenkomst dat een van jullie of jullie beiden met iemand anders het bed kunnen delen, zonder gevolgen.

In een interview met de Telegraph vorig jaar zei ze:

“We now know long-term relationships are harder on female desire than they are on male desire. “Many experts now believe monogamy is a tighter fit for women than for men.

“The real gift would be to give your spouse permission to have the conversation.

“Why is it better to get a divorce and move on when you simply decide ‘I don’t fancy him any more’, or the spark is gone… What a trail of destruction you might save yourself from creating if you said instead: is there something we can do here?”

Voornaamste redenen waarom mensen vreemdgaan in de UK

Als ik eraan denk hé… heel veel van jullie motherf***ers gaan toch wel stiekem vreemd of denken er vaker dan niet aan om het ook werkelijk te doen. Dus waarom ook niet?

Nederlands onderzoek:

Het meest recente (serieuze) onderzoek naar vreemdgaan in Nederland, werd uitgevoerd door psycholoog Henk Noort. Hij onderzocht 1700 heteroseksuele mannen en vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Dit cijfer lijkt aan de lage kant. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Wereldwijd is dat (volgens Durex) 22 procent.

Uit ander onderzoek blijkt dat de kans dat je tijdens een vaste relatie te maken krijgt met overspel, ergens tussen de 40 en 76 procent ligt. Overspel wordt trouwens door ongeveer 30 procent van de stellen genoemd als belangrijkste oorzaak voor het beëindigen van de relatie.Kijken: Nep Ajax-scout vlucht weg tijdens uitzending Undercover in Nederland

Microsoft Japan ziet stijging van 40 procent in productiviteit na introductie van driedaagse weekend