in

Secrets: Er bestaat zoiets als een geheime menu van Mac Donalds

Capture

Heb je ooit gehoord van de Mc GangBang, Mc BigChicken of The Land, Sea and Air burger? Dit zijn allemaal hacks die je kan toepassen op het menu van de Mc Donalds.

Het zijn eigenlijk geen officiële burgers die op het menu staan van de Mc Donalds maar ze worden wel intensief besteld in het buitenland en voornamelijk de VS. Of jij ermee wegkomt hier in NL is de vraag natuurlijk want de uitspraak ‘Klant is Koning’ wordt hier niet zo nauw genomen als in de VS.

Het werkt zo:
1
Sommige mensen gaan naar de Mac en bestellen een hamburger zonder augurk of een Big Tasty zonder tomaat. Dat is eigenlijk een beetje het idee. Zo kan je een Mc GangBang bestellen die bestaat uit een Mc Double (weet niet of die beschikbaar is in NL) en een Mc Chicken die in elkaar zijn gehusselt voor de perfecte combinatie.

Dan heb je bijvoorbeeld de ‘Land, Sea and Air Burger’:
2

De ‘Land, Sea and Air Burger’ bestaat uit 3 burgers die gecombineerd zijn en is de grootste hack op het geheime menu van de Mac. Het is dus een combinatie van een Big Mac, een Fish Filet burger en een Mc Chicken. Land, zee en lucht! …. Get it????

Zo bestaat er een waslijst aan producten die op het geheime menu staan en echt een ‘ding’ zijn in het buitenland.WTF: Hand van man vast gemaakt aan been om in leven te houden

Michi ft. RQS, Jowy Rosé & Ramsy – WWJVD