in

Schietpartij nabij Club Blu Rotterdam incl. lijp verhaal van getuige

capture

5.0 is een onderzoek gestart naar een vechtpartij bij Club Blu waarbij mogelijk geschoten zou zijn.

Om 6 uur vanochtend zou er een dramatische toestand geweest zijn nabij de club op de Prins Alexanderlaan te Rotterdam. Agenten zijn achter een aantal ‘verdachte’ personen gegaan.

Een aantal verdachten werden ook aangehouden. Eén van de verdachten brak tijdens zijn vluchtpoging zijn been. Er zijn in totaal 7 man aangehouden. Het gebied is afgezet en er loopt nog een onderzoek.

Hieronder volgt een verhaal van een getuige.

Story alarm.

Dan loop je na Blu naar je auto toe en hoor je alleen maar geknal en mensen schreeuwen,loop je verder zit je gewoon midden in een schietpartij.
Auto rijd 3 dames over en er wordt een guy gestoken in zijn hand.
Zie je die auto om de hoek rijden denk je okee kust is veilig ren je naar je auto toe samen met je neef en zijn vriendin.
Kijk je links van je staat een guy met getrokken pistool op je en zegt: vriend blijf staan.
Ik uit schrik ren weg en blijf rennen tot ik scheel zie.
Eenmaal aan de spoorkant van Alexandrium aan gekomen kijkt om zich heen om te kijken als het veilig is.
Ren je weer terug naar je auto start je je auto en hoe je net weg wilt rijden staat er iemand bij je raam met getrokken pistool.
Zegt vriend als je nu doorrijd knal ik je door je hoofd ik zucht en denkt weer zoals altijd, dit moet jou weer gebeuren he lorenzo.
Ik hem vervolgens laten instappen heb hem toen naar Oostplein gebracht heeft meneer ons een rit van een halfuurtje laten maken met heel die half uur zijn pistool in mijn nek.
Bij elk stoplicht rij rustig anders wordt dit je laatste dag broer je wilt toch niet dood vandaag beter rij je door.
Ik normaal rijden en hem negeren blijft meneer me in me gezicht drukken en zeggen je bent een brutaal mannetje he terwijl ik hem niks zeg.
Vervolgens bij Oostplein aangekomen zegt meneer de volgende keer wanneer ik je zie en je pull up ben je een dode man.

Thx Club Blu heb een geweldige avond gehad.

UPDATE: Schietincident blijkt ‘ongeval’

Laatste update:
11-03-2017 | 15:22
Rotterdam – Een melding van een schietincident nabij de Prins Alexanderlaan en Koperstraat in Rotterdam blijkt een ongeval te zijn geweest waarbij een persoon gewond raakte.

In de boeien, aangehouden
Zaterdagochtend 11 maart omstreeks 06.30 uur kreeg de politiemeldkamer meerdere telefoontjes van een schietincident nabij een horecagelegenheid aan de Prins Alexanderlaan. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse. Agenten troffen een man aan die gewond was. Hij werd behandeld in een ziekenhuis. In de directe omgeving hield de politie zeven verdachten (20-29 jaar) aan. Later die ochtend bleek dat het letsel van de man vermoedelijk was ontstaan bij een ruzie die vermoedelijk leidde tot een incident of ongeval op straat waarbij een auto bij betrokken was. De politie onderzoekt wat er exact heeft plaatsgevonden. De aangehouden verdachten worden gehoord over hun betrokkenheid bij het incident.

Bron: politie.nlHacker van Anonymous legt 10.000 kinderporno websites plat

Nederland en Turkije hebben beef – Erdogan: Nederlanders zijn fascisten!!!