in ,

Schietpartij in het gebouw van Youtube San Bruno, CA headquarters

Bij het hoofdkantoor van YouTube in San Bruno is een schietpartij geweest. Dat bevestigt de lokale politie na eerdere Twitterberichten van werknemers in het gebouw. De schutter, volgens ABC News een blanke volwassen vrouw, zou nog actief zijn. Er zou zijn geschoten in een café in de buitenlucht op het terrein van YouTube.

Andere bronnen beweren dat het zou gaan om een man die een beschermende gevechtsuitrusting aanheeft. Het is bekend dat er vijf gewonden zijn gevallen. Hoe ernstig de mensen gewond zijn en of er nog meer gewonden zijn in het gebouw is nog niet bekend. Er werken 1100 mensen in dat gebouw. Een deel daarvan is veilig geëvacueerd door de lokale politie.

Lees meer: Youtube shooter geïdentificeerd, Nasim Najafi Aghdam (38)

Een hooggeplaatste medewerker van Youtube, Vadim Lawrusik, liet op Twitter weten dat hij aan zijn bureau zat toen de dader begonnen te lossen. Hij zag mensen rennen en sloot zichzelf vervolgens op in één van de lokalen samen met wat andere mensen. 15 minuten daarna plaatste hij nog een bericht dat hij inmiddels veilig geëvacueerd zou zijn.2-jarige Parker ontmoet haar idool Michelle Obama

Youtube shooter geïdentificeerd, Nasim Najafi Aghdam (38)