in

Scheten laten in het bijzijn van je partner is goed voor je relatie

Sommige vrouwen kunnen het wel waarderen als een man lekker zichzelf durft te zijn en andersom is dat meestal ook wel het geval.

Ik persoonlijk heb hier gewoon echt schijt aan. If i gotta let one go, you can count on it dat ik er eentje laat gaan.

Er is dus een enquête gehouden door mensen van Mic.com om de verhouding hiervan te onderzoeken en de resultaten zijn best ongemakkelijk. Ik bedoel, je hebt die gezegde; “Beter een scheetje voor iedereen dan buikpijn voor mij alleen”. Toch?

Uit deze enquête bleek dat de meeste mensen (29%) hun eerste scheet uitstelden totdat ze 2 tot 6 maanden samen waren met hun partner. En ongeveer 25,2 procent van de enquêteurs beweerde dat zij hun eerste scheet uitstelden tot zij 6 tot 12 maanden samen waren. Zo’n 22,4 procent lieten hun eerste scheet al na een paar weken. De overige 24,3 procent beweerde nog nooit een scheet te hebben gelaten in het bijzijn van hun vriend of vriendin en zeiden bovendien dat ze van plan zijn dit nooit te zullen doen. Bruh….

Maar waarom is het dan goed voor je relatie?

Het is toch gewoon fijn als je 100% jezelf kan zijn. Het is een gebaar waaruit blijkt dat jij je 100% op je gemak voelt bij je partner.Kunstenaar laat zien hoe mensen met slechte ogen de wereld zien

Ladies: zó kan je schijnbaar tot wel vier uur langer pijnloos op hakken lopen