in

Scheiden op z’n Russisch: rechter laat stenen muur MIDDEN in villa bouwen LMFAO!

Om een vechtscheiding op te lossen, liet een Russische rechter onlangs een stenen muur plaatsen in de villa van een koppel dat uit elkaar wilde gaan. Het liep echter anders dan gedacht.

Margarita Tsvitnenko (45) en haar voormalige echtgenoot Sergej (52) zijn al een tijd verwikkeld in een hele hoop drama omtrent hun huwelijk. De Russische rechtbank zag nog maar één oplossing om zowel man als vrouw tevreden te stellen: een freaking stenen muur in hun riante villa laten bouwen.

Margarita baalt nu als een tierelier omdat de trap naar haar slaapkamer in het gedeelte van Sergej staat. Ze kan nu de eerste verdieping niet meer bereiken SMFH! De vrouw zette het hele verhaal op sociale media nadat haar BFF opgesloten kwam te zitten op de eerste verdieping. Zij moest door de hulpdiensten bevrijd worden.

Een gerechtelijk expert kwam ons huis opmeten en verdeelde vervolgens de kamers”, vertelt de ongelukkige vrouw. ,,De expert zag ook dat de trap aan de kant van mijn man zat, maar deelde me mee dat ik dan gewoon zelf een trap moest bouwen. Ik vroeg vervolgens uitstel van de rechtbank tot 7 maart 2017 om die trap bouwen, maar mijn ex-man bouwde onmiddellijk de stenen muur.” < Tering, wat een baas LMFAO! De uitstel werd vervolgens ook nog eens van de tafel geveegd door een rechter omdat die van mening was dat haar echtgenoot kan doen wat hij wilt in 'zijn deel' van het huis!Burgerwacht genaamd ELITE ‘ANTI-RATAS hakt handen van dieven af in Mexico

Koppels mogen in elkaars telefoon kijken voor 1 min en voor 1 koppel INSTANT ruzie