in

#Schande!: Chinese vrouw adopteert 39 gehandicapte kinderen en wordt gestraft door regering

Chinese-heroine

Een goed hart wordt niet altijd beloond voor het liefde wat het geeft. In tegendeel, een 65 jarige uit China werd gestraft omdat ze in de steek gelaten kinderen met fysieke en mentale problemen helpt.

Kong Zhenian uit het dorp Jiu Jiu en in noorden van China is nu al 40 jaar lang bezig met het zorgen van kinderen met een handicap. Ze vond de eerst langs een weg en vond het zo zielig dat ze haar mee nam naar huis en voor haar begon te zorgen. Ze is er nooit mee gestopt en heeft inmiddels al 39 kinderen met een handicap groot gebracht.

Met haar liefdevolle behulpzaamheid heeft ze ervoor kunnen zorgen dat een hoop van die kinderen naar de universiteit hebben kunnen gaan en nu een goede baan hebben. De oudste is 27 nu en leeft op zijn eigen. De jongste is pas een maand oud. 6 van haar kinderen hebben een universitaire opleiding genoten en 2 van haar kinderen doen een technische opleiding.
Chinese-heroine2
In plaats van haar een medaille te geven heeft de regering het land van haar en haar man met een oppervlakte van 8000 vierkante meter afgepakt en alle financiële steun gestaakt. Volgens de autoriteiten is het dus illegaal wat ze doet omdat je in China maar 3 kinderen per gezin mag adopteren. #Schandalig!!!!!

Ondanks haar tegenslagen gaat ze gewoon door met het zorgen van haar kinderen. De oudsten dragen bij in de kosten en heel veel mensen die sympathiek zijn met haar doel doneren maandelijks geld, kleding en voedsel om haar bij te staan.

Gelukkig hebben sommige mensen toch wel een hart! Wat een held die mevrouw!0

Eye Candy: Kim Kardashian

0

Tussendoortje: Kunstenaar maakt metalen harnassen voor katten #Toffff