in ,

SBMG naar Suriname voor zonnepaneel project voor het binnenland

Ze volgen in de voetsporen van Akon die hetzelfde deed voor een groot gedeelte van Afrika

credit @henkietaylor1104 Instagram

SBMG is in Suriname voor een zonnepanelen project. Het is tijd om wat terug te geven aan hun vaderland na al het succes wat ze de afgelopen jaren hebben geboekt.

Ze gaan het binnenland van Suriname, uit eigen zak en met financiële hulp van sponsoren, voorzien van stroom. Hiermee willen ze het binnenland van Suriname dus verlichten.

Voor nu worden er in 64 dorpen een mast geplaatst. Daarnaast zullen ze proberen om elke woning te voorzien van een zonnepaneel. De panelen voor het project zijn opgekocht in China.

Het is uiteraard een mooi gebaar van de heren die zelf van Surinaamse afkomst zijn.

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met Suriname dus zo een gebaar vanuit Surinamers uit Nederland is natuurlijk van harte welkom. Er is een financiële crisis aan de gang en men rapporteert dat de regering van Bouterse met de rug tegen de muur staat. Het afgelopen jaar zou maar voor liefst 70 miljoen zijn geleend bij lokale banken.

Bouterse zei onlangs in een toespraak dat Suriname een eigen goudbedrijf zal opzetten om te kunnen profiteren van eigen rijkdommen. Waarom dat nog niet is gebeurd, is voor ons vooralsnog een raadsel.Juicy Justes heeft dit keer de perfecte “Morning After Meal” voor een Amfetamine kater

Josylvio is zijn eigen label begonnen en de eerste single genaamd “Skittle Stacking” is een feit